Фото

Kodak лансираше нова акциона камера

26. јули 2017 - 13:15 | Д.Л.

Kodak лансираше 4К верзија на својата акциона камера PixPro SP360, што е пододбрување во однос на првичната FullHD верзија.

Новиот модел ќе биде компатибилен со Facebook и Youtube 360 видео опцијата.

SP360 4К е веќе достапна во продажба по цени од 499 до 899 долари.

Коментирај