Живот

Кои се најопасните аеродромски писти во светот?

13. август 2017 - 13:35 | Б.С.Б.

Локалната клима и географска локација ги прават овие писти најопасни во светот.

Лошата видливост, планинските предели и морските гребени се дел од проблемите со кои пилотите се соочуваат при слетување и полетување на авионите.

Коментирај