Софтвер

Кои се најсимнувани бесплатни апликации на Play Store?

6. јуни 2019 - 17:30 | А.С.

Продавницата за мобилни апликации на Google секојдневно расте, но некои понудени програми и продолжуваат константно на привлекуваат нови корисници.

Овие апликации се моментално најпопуларни меѓу корисниците на Android уреди и се бесплатни на Play Store:

Facebook

Facebook Messenger

WhatsApp

Instagram

Skype

Twitter

Candy Crush Saga

Snapchat

SHAREit

Коментирај