Интернет

Корисниците ширум светот повторно имаат проблеми со Facebook

31. јули 2019 - 10:24 | Б.С.Б.

Социјалната мрежа Facebook утрово повторно имаше проблеми, а корисниците ширум светот пријавуваат различни проблеми на сајтот Downdetector.com.

Некои од корисниците наведуваат дека немаат пристап до инбокс, не можат да шернат објава и да прикачат видео или фотографија.

„Не можам ништо да објавам“, гласи еден од коментарите.

Facebook досега немаат излезено со соопштение за проблемите, а изгледа дел од корисниците повторно имаат пристап до саканите содржини на социјалната мрежа.

Коментирај