Фит

Креатин: Што треба да знаете и како да го користите?

27. мај 2019 - 13:35 | А.С.

Во напорите за обликување на телото, покрај здравата исхрана и редовното вежбање, може да користите и додатоци во исхраната за подобри резултати.

Пред да почнете да користите било што, прво треба добро да се информирате за неговиот состав, поволности, нус појави, дозирање и слично.

Од сите суплементи за подобрување на перформансите, креатинот се покажал како супстанца што има поволно дејство речиси на сите.

Ова видео на доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project ќе ви помогне да научите што точно е креатинот, дали е добар за вашите потреби и како да го користите.

Коментирај