Мобилни

Кренете слушалка и слушајте низ прстот

26. јули 2017 - 13:58 | Л.Е.
Овој неверојатно креативен прстен целосно ќе ја промени мобилната комуникација. Дечките од ORII успеале да го заменатат мобилниот телефон со еден вид мобилен прстен.
 

 
ORII e прстен кој се пврзува со вашиот мобилен и овозможува да кренете слушалка, да слушате и да зборувате сѐ само со прстот. 
 
ORII користи коскена спроводливост па со вибрации го испраќа звукот само до вашето уво без никој друг да го чуе разговорот. Постои ризик да изгледате како налудничави, но дефинитивно би разговарале на сосема поинаков и иновативен начин.

Коментирај