Ladna отсега во нова амбалажа

Природата постојано се менува, а секоја промена носи нешто ново што може да предизвика позитивен ефект, односно добра промена. Инспирирана од природата, Ladna направи промена и отсега ќе може да ја најдете со нов и модернизиран дизајн.

Природната изворска вода Ladna, која се полни од изворот „Бреза“ на Осоговските Планини, ги приспособи своите нови шишиња на потребите на потрошувачите, како и на највисоките стандарди за пакување, притоа задржувајќи го препознатливиот квалитет, вкус и состав. Новото шише на Ladna може 100% да се рециклира, што го прави особено безбедно за околината и природата.

Новото пакување не менува ништо освен визуелниот печат на Ladna. Таа и понатаму нуди балансиран хемиски состав со исклучително ниско ниво на натриум, што ја прави погодна за подготовка на храна за доенчиња. Токму поради тоа, Ladna е првата вода која е препорачана од Здружението на педијатри на Македонија.

Водата е животна сила на природата, на сѐ што се развива и расте. Од исклучителна важност е и квалитетот на водата за пиење, бидејќи таа е задолжена за одржување на здравјето кај луѓето. Ladna го полни телото со виталност и игра клучна улога во процесот на детоксикација и хидратација на кожата. Со секоја голтка Ladna, во себе внесувате дел од природата. Токму затоа велиме дека „Ладна е голтка здрав живот“.

*Промотивен текст

реклама

Америка е на раб на граѓанска војна, полицијата клекна пред демонстрантите

Read more

Објавено уште едно видео од бруталното однесување на полицијата кон Џорџ Флојд

Read more

Британскиот парламент забранува секс со лице од друго семејство и надвор од домот

Read more

Од другата страна на протестите: Моќни фотографии што мејнстрим медиумите не ги објавуваат

Read more

Живот

Како никогаш да не бидете здодевен соговорник?

Read more

Anonymous се реактивираат, ќе ги разоткриваат злосторствата на полицијата

Read more

Почина славниот современ уметник Христо

Read more

Што вели науката за бебињата родени во јуни?

Read more

Магазин

  • play_arrow

Како никогаш да не бидете здодевен соговорник?

Читај повеќе
  • filter

Каде Римјаните граделе најмногу театри и амфитеатри?

Читај повеќе

Anonymous се реактивираат, ќе ги разоткриваат злосторствата на полицијата

Читај повеќе
  • play_arrow

Здрава опција: Како да направите пилешки прсти во рерна?

Читај повеќе
  • filter

Почина славниот современ уметник Христо

Читај повеќе

Што вели науката за бебињата родени во јуни?

Читај повеќе

Британскиот парламент забранува секс со лице од друго семејство и надвор од домот

Читај повеќе
  • play_arrow

Храна која го намалува нивото на тестостерон

Читај повеќе
  • play_arrow

Ресторан во Холандија ги замени келнерите со роботи

Читај повеќе