Хардвер
Звук во 360 степени

Luna - сферен безжичен звучник кој проектира звук во сите насоки

31. март 2016 - 12:14 |

Стартапот Crazybaby го лансираше првиот телескопски безжичен звучник на светот наречен Luna. 

Luna има футуристички дизајн, но освен дизајнот, уникатен е и според искуството кое го пружа при слушање на музика.

Коментирај