#мкфејл

Ајмо износена долна облека

Ајмо износена долна облека

Чекај, што? Износена?      
Read more
Back to school на годината

Back to school на годината

Read more
Во право е човекот

Во право е човекот

Кога ќе ти зоврие.
Read more
Абе сте чуле за Бебе Рекс?

Абе сте чуле за Бебе Рекс?

Mислиме дека знаеме на кого мисли.
Read more
Чекај, а дали тоа значи дека сега вакцините не се квалитетни и безбедни?

Чекај, а дали тоа значи дека сега вакцините не се квалитетни и безбедни?

Како да го разбереме ова? 
Read more
Логика на денот

Логика на денот

Бидејќи некогаш било во тренд косата да не ти е средена и модниот додадаток во неа да не ти одговара со аутфитот.
Read more
Ако не па, цел плакар ставете

Ако не па, цел плакар ставете

Ако секој почне да ги вади витрините надвор како во случајов, дали пешаците ќе треба да играат Супер Марио додека се движат?
Read more
Како се сочувува бракот, според Алкалоид?

Како се сочувува бракот, според Алкалоид?

Некој смислил и предложил ваква реклама за Gloss. Некој од Алкалоид ја одобрил. Никого не го фатило срам.
Read more
Македонски инженеринг (vol.2)
filter

Македонски инженеринг (vol.2)

Продолжение на темата „Tолку ли не може кај нас една работа да биде направена како што треба"? Првиот дел - тука.
Read more
Македонски инженеринг
filter

Македонски инженеринг

Добро бе, толку ли не може една работа да биде направена како што треба?
Read more
Македонски на латиница?

Македонски на латиница?

Па тоа е лесно.
Read more
А банер со голтната буква?

А банер со голтната буква?

Кога дизајнерот е гладен.
Read more
реклама

„Исцелител“ вечерва премиерно на МРТ

Read more

Во најдлабокиот рудник во светот заразени 164 рудари со коронавирус

Read more

Кинеска вакцина против COVID-19 испитана врз луѓе е безбедна и ефикасна

Read more

Новите заразени со COVID-19 во Скопје се од Гази Баба, Бутел, Чаир, Сарај, Карпош 1 и од Аеродром

Read more