Љубов и секс

Мажите откриваат: Што прво забележуваат кај жените?

17. декември 2016 - 13:26 | И.М.

Читателите на списанието Men’s Health одговорија на прашањето „Што прво забележувате кај жените?“. Овие 6.500 мажи имаа четири опции на одговори, и тоа: нозе, лице, задник, гради.

На прво место, за што 38% проценти од мажите велат дека прво забележуваат кај жената, е лицето.

34 проценти од испитаниците рекле дека прво го забележуваат задникот кај жената. Следни се градите (18%) и на крај нозете, со 10%.

Што вие забележувате прво кај жените?

Коментирај