Живот

Мини и Макси на Државна лотарија додели уште еден BMW X1

20. март 2020 - 12:23 |

Пред салонот М - Кар доделивме уште еден автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси.

Среќниот добитник на кој денес ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил е Небојша Стошиќ од Скопје.

Небојша е верен играч на Лото 7, вели дека не поминува коло без да ги уплати своите среќни броеви, но исто така секогаш купува инстант лозови каде што главната премија е автомобил.

Овојпат, купил повеќе лозови од продажното место „Саде - С“ во Скопје кои ги изгребал по неколку дена.

Еден од неколкуте лоза му ја донел главната премија од Мини и Макси и атрактивниот BMW X1.

Небојша вели дека е пресреќен за добивката и иако одамна посакувал нов автомобил, тој не очекувал дека ќе биде добитник на еден од 15 автомобили кои ги нуди инстант лозот Мини и Макси.

На сите играчи на игрите на среќа на Државна лотарија им посака да бидат упорни и да веруваат во среќата затоа што ќе ги изненади кога најмалку очекуваат.

Инстант лозот мини и Макси нуди 5 автомобили MINI One и 10 автомобили BMW X1, како и многу парични добивки. Не пропуштајте ја шансата за МИНИ инвестиција и МАКСИ добивка со овој инстант лоз.

*Промотивен текст

Коментирај