Чек дис аут

Момчето кое потроши богатство за да изгледа постаро

17. август 2017 - 18:08 | Б.С.Б.

Многу мажи се плашат од стареење, но 35-годишниот Павел Лаџиак од Варшава потроши богатство за да го промени личниот изглед и да изгледа постаро.

Работи како тренер, а понекогаш луѓето мислат дека е пензионер. Целиот негов труд да ја „измами“ природата е споделена на Instagram. Обожавателите честопати го прашуваат за неговата возраст, а некои мислат дека има 60 години, пишува Daily Mail.

Неговата сопруга Магда нема ништо против трансформираниот изглед на сопругот. Павел, познат на интернет како „Полскиот Викинг“, започнал да вежба на 16 години. Денес има повеќе од 340.000 следбеници на Instagram, кои ги забавува со фотографии од неговите интензивни тренинзи.

 

Party time or beach time, no matter where you are but with whom. But as always it all ends up on gym!

A post shared by Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) on

 

On the left in the picture I was dreaming about what I have now. Today I know that 10 years of hard work was worth it. 2007-2017

A post shared by Pawel Ladziak - Polish Viking® (@pavel_ladziak) on

Коментирај