Филм & ТВ

Најдобрите и најлошите краеви на популарни ТВ-серии

22. мај 2019 - 14:43 | А.С.

Секој човек кој посветил време, енергија и емоции на гледање серија од првата до последната епизода, без разлика за колку сезони станува збор, знае колкава е возбудата од чекањето на финалето и разврската на дејството.

Во текот на серијата формираме мислења, имаме омилени и омразени ликови и секако, своја претпоставка за идеалниот крај на приказната.

Бидејќи финалето на „Game of Thrones“, една од најгледаните серии на сите времиња, потресе многу фанови, да се потсетиме на некои други потресни краеви на серии, добри и лоши.

Дали имате предлози за двете категории? Кажете ни во коментар.

Коментирај