Филм & ТВ

Најдобрите ТВ-серии што излегоа во 2018 и треба да почнете да ги гледате

5. декември 2018 - 15:05 | А.С.

2018 година веќе се заокружува, а во поглед на филмови и ТВ-серии беше прилично плодна и успешна.

Годинава премиерно почнаа да се прикажуваат многу серии, но неколку од нив се издвојуваат по тоа што за кратко време ја освоија публиката и ни дадоа чувство дека ги гледаме одамна, а всушност сме изгледале само една сезона.

Ако уште не сте почнале да ги гледате, ова се осумте најдобри серии што излегоа во 2018 година и дефинитивно треба да почнете да ги гледате. Или барем некои од нив.

8. Castle Rock

7. The Haunting of Hill House

6. Pose

5. Queer Eye

4. Killing Eve

3. Sharp Objects

2. Barry

1. Kidding

Коментирај