Интернет

Најгледаните реклами на YouTube за оваа година

28. декември 2016 - 20:28 | Б.С.Б.

Google ја објави официјалната листа на најгледани реклами на YouTube за 2016 година.

На првото место е рекламата за Супербол на Mobile Strike со Арнолд Шварценегер, која има повеќе од 100 милиони прегледи.

Ова се останатите:

10.

Loading the player...

9.

Loading the player...

8.

Loading the player...

7.

Loading the player...

6.

Loading the player...

5.

Loading the player...

4.

Loading the player...

3.

Loading the player...

2.

Loading the player...

1.

Loading the player...

 

Коментирај