Филм & ТВ

Најпиратирани филмови на неделата

20. март 2017 - 13:36 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent во текот на изминатата недела, а на прво место се наоѓа „Rogue One“.

Оваа недела на листата има четири нови филмови, тоа се „Rogue One“, „Patriots Day“, „The Great Wall“ и „Why Him“. Најсимнуван филм е „Rogue One“, а по него следат „xXx: Return of Xander Cage“ и „Assassin’s Creed“.

Вака изгледа целосната листа:

1. Rogue One

2. xXx: Return of Xander Cage

3. Assassin’s Creed

4. Patriots Day

5. The Great Wall

6. Fantastic Beast and Where to Find Them

7. Passengers

8. Logan

9. Why Him

10. Arrival

Коментирај