Книги

Најпродаваните книги за 2016, досега

16. октомври 2016 - 12:09 | И.М.

Кои се најпопуларните, односно најпродаваните книги онлајн. Што вели топ 10 листата на Amazon, една од најголемите онлајн продавници во светот, прочитајте подолу.

На листата се најдоа класици, нови фиктивни дела, книги за храна, како и книги самопомош и организирање на домот. 

1. „Harry Potter and the Cursed Child" (сценарио за претставата) од Џек Торн

2. „StrengthsFinder 2.0" од Том Рат

3. „First 100 Words" од Роџер Прити

4. „Oh, The Places You'll Go!" од Д-р Сус

5. „The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing" од Мери Кондо

6. „When Breath Becomes Air" од Пол Каланити

7. „The 5 Love Languages: The Secret to Love that Lasts" од Гери Чепнам

8. „The Whole30: The 30-Day Guide to Total Health and Food Freedom" од Мелиса и Далас Хардвиг

9. „How to Win Friends & Influence People" од Дејт Карнеги

10. „To Kill a Mockingbird" од Харпер Ли

Коментирај