Чек дис аут

Најсмешните мемиња за новиот iPhone

12. септември 2019 - 14:58 | М.С.

Аpple ги претстави новите iPhone модели: iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro.

Нормално корисниците имаа бура реакции поради лансирањето на новите iPhone телефони, а секако дека се појавија и смешни коментари.

Погледнете ги најсмешните мемиња објавени на Twitter.

 
 
 
 
 
 
 

Коментирај