Стил

Необични хотели ширум светот

14. август 2019 - 10:32 | М.С.

Хотелите низ светот, туристите ги привлекуваат на начинот на кој се уредени, а некои од нив се толку прекрасни што не би сакале да ги напуштите. BrightSide издвојува неколку хотели кои ќе ве воодушеват.

Amangiri, Canyon Point, Utah, САД

Ако одлучите да останете тука, ќе уживате во убавите планински предели кои го опкружуваат ова место. Овој хотел е исто како дел од природата. 

 

 

Propeller Island City Lodge, Берлин, Германија

Овој хотел е и уметничка инсталација. Има многу соби и секоја од нив е со единствен дизајн. Хотелот моментално е затворен заради поправка и изградба на нов концепт.

 

 

Free Spirit Spheres, Ванкувер Канада

Во овие куќички на дрво може да се поврзете со природата и да ги остварите соништата од детството.

 

 

Neemrana Fort Palace, Neemrana, Индија

Овој хотел е сместен во градина, датира од 15. век и е еден од најстарите одмаралишта во Делхи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#neemranafort #luxurytravel #fort #serene #naturelovers Wherever you go, go with all your heart

A post shared by Gopal Bageria (@hi_its_gopu) on

 

Коментирај