Филм & ТВ

Неверојатни трансформации на холивудски актери

14. септември 2018 - 15:40 | А.С.

Холивудската кариера не значи само гламур, слава и богатство. За да се стигне до таму, потребна е напорна работа и посветеност, како и за секоја друга професија.

Овие филмски ѕвезди, покрај тоа што се талентирани актери, вложиле големи напори за физичка промена на нивниот изглед, по природен пат, со многу вежбање и строг режим на исхрана, за да одговорат на предизвиците што ги носат улогите кои им биле доверени.

Која трансформација е најдобра според вас?

Коментирај