Филм & ТВ

Објавени постери и трејлер за „The Lego Movie 2: The Second Part“

21. ноември 2018 - 15:01 | Б.С.Б.

Емет, Вајлдстајл и останатите од Lego Movie дружината се сретнуваат со нови светови и ликови во трејлерот и постерите за „The Lego Movie 2: The Second Part“.

Премиерата е закажана за 8 февруари 2019 година.

Гласовите ги позајмуваат Крис Прат како Емет, Елизабет Бенкс како Луси, Вил Арнет како Бетмен, Алисон Бри како Ултракејти (претходно позната како Принцес Уникити) и други.

Коментирај