#мкфејл

Очекување и реалност

4. јануари 2017 - 11:25 | Кајгана

Кога очекуваш да грга фил како што е прикажано на амбалажата и моментот кога ќе гризнеш и ќе се соочиш со реалноста. 

Инаку, на Vincinni не му е непозната оваа практика.

Коментирај