#мкфејл

Од оро до масовна тепачка помеѓу Македонците во Берлин

12. јануари 2017 - 13:06 |

Божиќната прослава на македонските иселеници во Берлин заврши со масовна тепачка. Наводно, две групи на иселеници најпрво се скарале поради различни политички ставови, па започнале тепачка.

 

Коментирај