Македонија

Оштетен стиропорниот ѕид кај МНТ

7. јуни 2017 - 10:25 | Макфкас

Ѕидот околу новиот објект на Македонскиот народен театар, пред влезот од десната страна на паркингот е видно оштетен.

Од она што може да се види, станува збор за стиропорниот дел кој е над бетонскиот.

Новиот објект на МНТ е една од најскапите инвестиции на старата Влада и дел од проектот Скопје 2014.

Коментирај