Стил

Откријте кој е „новиот крал“ на кафеаната!

17. мај 2018 - 16:24 |

Прилепска Пиварница ја стартуваше кампањата за Крали Марко со интересна приказна во која се открива кој е „новиот крал“ на кафеаната.

Уживањето, боемството и целиот кафеански амбиент е надополнет со звуците на македонскиот шлагер „Кога пејам, кога љубам“ во изведба на Диме Поповски за да ни ја долови атмосферата во која шармантниот Сашко Коцевстанува „новиот крал’ со свои, нови правила.

Секогаш со нови изненадувања за своите фанови и за сите љубители на кафеаната и доброто друштво, Крали Марко и понатаму е пиво за вистинско уживање!

На здравје!

Коментирај