Чек дис аут

Ова го може само мачка: Бараше галење па се степа

16. јануари 2020 - 10:32 | Ф.З.

И кучето беше некако изненадено од повикот за галење на мачката па остана индиферентно. Веројатно таквото однесување и ја разлути.

Мачките се животни кои обожаваат да се галат и често самите се иницијатори на таква дружба. На ова видео една мачка партнер за галење бараше во еден волчјак кој ја остави сама да се гали и затоа потоа си доби шамари.

Коментирај