Авто новости

Поглед во внатрешноста на Tesla Model 3

30. јули 2017 - 11:09 | Б.С.Б.

Елон Маск ги испорача првите триесет Model 3 автомобили, а пред фабриката Tesla во Калифорнија го претстави возилото вредно 35.000 долари, кое со едно полнење може да мине 350 километри.

Twitter се објавени и фотографии и видеа од внатрешноста на Model 3, а интернетот е воодушевен од тоа како изгледа возилото.

Коментирај