Гејминг
Објавено првото видео

Pro Evolution Soccer доаѓа во септември

19. мај 2017 - 12:18 | Д.Л.

Pro Evolution Soccer ќе пристигне во септември на козоли и PC. Погледнете ја и првата видео најава.

На 12-ти септември, Pro Evolution Soccer 2018 пристигнува на Xbox One, Playstation и PC. Комплетната видео најјава ќе биде објавена на 13-ти јуни.

Се враќа „Random Selection Match“, a и понатаму тука ќе бидат „myClub“, „PES League“ и новите „2v2“ или „3v3“ модови на мечеви за играње онлајн. Што се однесува до менаџерските компоненти, „Master League” ќе биде збогатена со моменти во соблекувалната и интервјуа пред мечот, а останатите новитети ќе бидат откриени како што ќе се наближува датумот на премиерата.

 

Коментирај