Македонија

Рамазан Бајрам – 4 јуни неработен за сите граѓани

28. мај 2019 - 15:54 | МИА

Скопје, 28 мај 2019 (МИА) –  Првиот ден на Рамазан Бајрам 4 јуни 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честитаат Рамазан Бајрам.

Коментирај