Чек дис аут

Рефлекси на мачка: Возач на Porsche се спаси од сигурна смрт

8. јули 2019 - 15:10 | А.С.

Автопатот може да биде опасно место, особено ако само за момент не внимавате на сѐ и сите околу вас.

Овој возач на Porsche за влакно спаси жива глава благодарение на неговата брза реакција.

Тој регираше молскавично и се тргна од лентата во која стоеше во последен миг, пред да налета товарен камион со огромна брзина што со сигурност ќе го смачкаше скапиот автомобил сосе возачот.

Уште не се знае која била причината за огромната брзина на камионот на автопатот Кингстон во Њујорк – дали е несовесно возење или технички проблем на возилото – но, овој среќен возач и неговото 911 GT3 се спасија со еден навремен маневр.

Коментирај