Фит

Шест совети за деновите кога немате мотивација да вежбате

5. јули 2019 - 20:38 | А.С.

Сигурно ви се случило едноставно да немате мотивација да го исполните зацртаното за тој ден во вашиот фитнес план.

Понекогаш ни е смачено од храната, некогаш од вежбите, некогаш од бавните резултати.

Но, тоа во никој случај не е причина да се откажете. Без разлика дали вашата фитнес цел е слабеење, билдање мускули, зголемување на кондицијата или одржување на здрав и активен живот, во ваквите моменти и денови, ви треба поддршка и совет.

Доктор Ентони Балдузи од YouTube каналот The Fit Father Project ги споделува овие шест совети како да издржите и да ја вратите мотивацијата за вежбање:

Коментирај