Филм & ТВ

Сите емоции во кои ќе се препознаете #НаТерапија

12. септември 2017 - 16:59 |

„На терапија“, првата македонска серија снимена според странска лиценца, започнува со емитување на 18 септември на „ТВ Сител“, во 22:20 часот.

Додека чекаме да дојде понеделник, го прегледавме трејлерот уште еднаш (во ред, во ред, десетина пати) и ги извлековме нашите омилени #ОнаКога моменти од серијата:

1. #ОнаКога ти е толку тешко, што ти е смешно

2. #ОнаКога шминката ти тече заедно со чувствата

3. #ОнаКога симпатијата ќе ти се потпише на гипсот

4. #ОнаКога... ШАМАР!

5. #ОнаКога бараш едно, а добиваш друго

6. #ОнаКога мора да објаснуваш една иста работа сто пати

7. #ОнаКога ќе ти се спојат жичките

8. #ОнаКога конечно ќе собереш храброст

9. #ОнаКога ќе фрлиш еден последен поглед наназад

Според сите овие емоции, јасно е дека ќе биде јако.

Наместете си потсетник за 18 септември, 22:20 часот, „ТВ Сител“. Се гледаме пред телевизорите!

*Промотивен текст

Коментирај