Софтвер

Snapchat воведе одлични новогодишни и божиќни филтри

17. декември 2016 - 14:02 | И.М.

Апликацијата Snapchat воведе нови филтри за фотографии и видеа, прилагодени за претстојните новогодишни и божиќни празници.

Меѓу филтрите има интересни рамки за фотографии и видеа, што ќе ви ги направат празниците и честитките за истите уште подобри. А функционираат на ист начин како и старите филтри на апликацијата.

Филтрите се веќе достапни за корисниците на смартфони кои работат на iOS и Android платформите.  

Коментирај