Чек дис аут

Со сол против муви

19. мај 2017 - 14:56 | Л.Е.

Bug-a-salt е пушката која ви треба. Овие штетници кои зујат по цел ден, не ве оставаат да спиете, ем пренесуваат секакви болести ќе ви станат забава со оваа пушка на сол.

Bug-a-salt работи под притисок и нема потреба од батерии, сѐ што ви е потребно е обична кујнска сол и посветеност да ги истребите сите “зујалки“во домот.

Оваа пушка е составена од комора во која ја истурате солта, а таа ја претвора во силен арсенал против досадните инсекти. Доаѓа во најразлични бои и шари за да можат да ја користат и девојките.

Им доаѓа сезоната на мувите, “вооружете“ се!

Коментирај