Вести

SpaceX: Каков поглед ќе имаат астронаутите пред лансирањето?

29. јануари 2019 - 11:34 | Б.С.Б.

SpaceX објави видео во кое може да погледнете како изгледа погледот од пристапната рампа на Crew Dragon.

Следниот месец SpaceX за првпат ќе ја лансира капсулата Crew Dragon во вселената, но без астронаути.

Доколку сè помине како што треба леталото ќе ги однесе во вселената астронаутите Боб Бекен и Даг Харли.

Како ќе им изгледа погледот од пристапната рампа на Falcon 9 ракетата може да дознаете од видеото.

Коментирај