Наука

Страшните водни суштества уловени од руски рибар станаа вирален хит

21. декември 2016 - 16:46 | И.М.

Океаните и морињата се дом на бројни непознати видови на суштества, кои можеби е подобро никогаш да не ги дознаеме. Руски рибар стана хит на интернет поради фотографиите од вакви страшни водни суштества, што ги објавува на својот Twitter профил.

Роман Федорстов е рибар на длабоки води, кои во својата кариера има сретнато секакви суштества.

Неговиот плен често го споделува на Twitter, и тоа суштествата кои изгледаат најчудно и најстрашно. 

Па можеби е подобро овие морничави суштества да останат на дното на морињата и океаните.

Коментирај