апокалипса

play_arrow

Како изгледа животот во најголемото засолниште од апокалипса?

YouTube каналот Kara and Nate објави видео коешто дава увид во Vivios xPoint, најголемата подземна заедница којашто функционира како засолниште од апокалипса.
Read more
play_arrow

За спас од апокалипса: Поглед во најголемиот подземен град во светот

Некогаш воена база во Јужна Дакота, денес најголема заедница на подземни бункери во светот. Станува збор за амбициозниот проект Vivos xPoint, кој нуди спас од апокалипса.
Read more
play_arrow

Топ 10 филмови каде светот навистина се уништува

Повеќето филмови со апокалиптично сценарио завршуваат со добар крај. Но, има и такви кои немаат среќен крај. Ова се десетте најдобри во кои светот навистина завршува, или барем онаков каков што го знаеме.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more