Ар Кели

Ар Кели прогласен за виновен за рекет и трговија со луѓе

По исцрпувачки судски процес, проследен со шокантни сведочења, поротата во судот во Њујорк го прогласи раперот Ар Кели виновен за рекет и трговија со луѓе.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more