артритис

Ме врти колено: Како влијае времето на болката во зглобовите?

Дали честите промени на времето може да влијаат врз болката во зглобовите, поточно кај луѓето кои боледуваат од артритис?
Read more

Еден витамин може да помогне во спречување на артритис или намалување на симптомите

Она што е сигурно е дека ниту една промена на животниот стил не може да гарантира дека нема да добиете артритис, но постојат некои навики кои би можеле да помогнат да се намали ризикот од потешки симптоми на боле
Read more
реклама

3 симптоми на недостаток на витамин Б12 што се забележуваат при јадење

Read more

Кардиолозите открија кој протеин е најдобар за здравјето на срцето

Read more

Сувата уста може да биде предупредувачки знак за сериозни здравствени состојби

Read more

Франција изгуби контрола над делови од Нова Каледонија: Истрели и експлозии одекнуваат низ островот

Read more