автомобил на старо

Купувате половен автомобил? Ова се знаците дека возилото било удрено

При купување автомобил на старо понекогаш е многу тешко веднаш да воочите некои знаци што укажуваат дека возилото било удрено.
Read more

Што би купиле - постар половен автомобил со помалку поминати километри или понов со повеќе?

Една од дилемите на купувачите на половни автомобили.
Read more

Каде завршуваат најлошите половни возила од Западна Европа?

Честопати се жалиме на „крш“ автомобилите од Западна Европа завршуваат на улиците низ Балканот, но има голем број на користени автомобили што не се ни за пазари како нашиот.
Read more
реклама

Не простуваат лесно: Хороскопски знаци кои најдолго се лутат

Read more

Клуни одбил 35 милиони долари за еднодневно снимање реклама

Read more

Знаци што покажуваат дека старата љубов уште ве нема преболено

Read more

Првата студија покажа: Омикрон успешно го избегнува имунитетот стекнат по природен пат

Read more