бакнување

Зошто се бакнуваме со затворени очи?

Повеќето луѓе ги затвораат очите додека се бакнуваат, но има и некои кои секогаш ги држат очите отворени. Bright Side одвои неколку причини зошто се бакнуваме со затворени очи.
Read more
реклама

Принцот Филип опериран од срце во стотата година од животот

Read more

Кој е најмудриот хороскопски знак според астролозите?

Read more

Со измени на Законот за легализација на дивоградби се продолжува неговата важност за уште пет години

Read more

L'Equipe не штедеше навреди за Ѓоковиќ, дури и на лично ниво

Read more