безбедност во сообраќајот

Има ново најопасно превозно средство на улиците

Електричниот скутер е најнебезбедното превозно средство, заклучија научниците по анализата на 36 милиони медицински белешки.
Read more
play_arrow

Нема бегање од летачката рака на законот: Дронот гледа сѐ

Арогантните возачи биле убедени дека полицијата не може да ги види додека престигнувале преку полна линија.
Read more

Живот #НаТочак: Дали навистина знаете да возите велосипед?

Возењето велосипед станува сѐ почест начин за рекреација, но и основен начин за транспорт за многу луѓе.
Read more

#НаТочак предлага: Како може да изгледа булеварот „1 Мај“ во Битола?

#НаТочак, групата ентузијасти чија заедничка цел е подобро велосипедско Скопје, продолжува со активности за кревање на свеста и промовирање на културата на користење велосипед како превозно и рекреативно средство.
Read more
реклама

Шест знаци дека ви недостасува витамин Б12

Read more

Зошто луѓето го мразат Новак Ѓоковиќ?

Read more

Рани симптоми на срцев удар што се појавуваат неколку месеци порано

Read more

Зошто Белгија воведува зелено трепкачко светло на возилата?

Read more