безжично полнење

play_arrow

Motorola развива технологија за полнење уреди од далечина

Откако Xiaomi воведе технологија за безжично полнење уреди од далечина, нешто слично направи и Motorola, подружница на Lenovo.
Read more

Зошто Apple ја крие оваа фантастична опција на iPhone 12?

Apple работи на мистериозни начини.
Read more

Ова се сите Android телефони што поддржуваат безжично полнење

Технологијата за безжично полнење е присутна веќе неколку години.
Read more
реклама

Кој го вооружува Хамас?

Read more

Што може израелскиот антиракетен систем „Железна купола“?

Read more

Контроверзниот еротски филм „365 Days “ сепак ќе добие уште две продолженија

Read more

Како ќе изгледа фабриката за вакцини во Србија?

Read more