Бојан Јовановски

Бојан Јовановски Боки-13 поднел кривични пријави против повеќе функционери и бизнисмени

Скопје, 9 јули 2020 (МИА) – Бојан Јовановски Боки-13 денеска во Јавното обвинителство поднел кривични пријави против повеќе носители на јавни функции, членови на нивните семејства и бизнисмени.
Read more