Чероки

Поглавицата на Чероки до Jeep: Престанете да го користите името на нашето племе

Врховниот поглавица на племето Чероки побара од производителот на автомобили Jeep повеќе да не ја користи ознаката Cherokee на џиповите.
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Челси, Сити и Реал пред исфрлање од ЛШ, одлуката в петок

Read more

Трикови кои треба да ги знае секој кој кампува

Read more