добар љубовник

Како ќе препознаете дека си имате работа со одличен љубовник?

Секс-терапевтката Трејси Кокс има богато искуство со пациенти и според нејзините сознанија, овие шест основни карактеристики го прават некого идеален љубовник.
Read more
реклама

Кој е најмудриот хороскопски знак според астролозите?

Read more

Со измени на Законот за легализација на дивоградби се продолжува неговата важност за уште пет години

Read more

Принцот Филип опериран од срце во стотата година од животот

Read more

L'Equipe не штедеше навреди за Ѓоковиќ, дури и на лично ниво

Read more