електричен авион

play_arrow

Електричниот авион на Rolls-Royce достигна рекордна брзина

Компанијата Rolls-Royce тврди дека нејзиниот електричен авион остварил рекордна брзина од 623 километри на час, со што се поставени три нови светски рекорди.
Read more
play_arrow

Електричниот авион на Rolls-Royce го направи првиот пробен лет

Целосно електричниот авион на компанијата Rolls-Royce го изведе својот прв пробен лет.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more