електричен отпад

Отворена линија за пријавување електричен и електронски отпад: Дали знаете колку е штетен ЕЕ отпадот?

Секое физичко и правно лице може да пријави електричен и електронски отпад со цел да се ослободи од него, преку еко линијата 070/236 000, која е отворена секој ден, информираа денеска од ДОО Нула отпад.
Read more
реклама

Hejt SLOVEni, još ste živi? - видеото кое ја запали екс-ју

Read more

Пентагон: Снимките на НЛО од 2019 година се автентични

Read more

Постигнат договор за државјанствата, неизвесна работата на Собранието

Read more

Кој од „Friends“ заработил најмногу?

Read more