електричен воз

play_arrow

Wabtec ја претстави првата електрична локомотива со батерии

Производителот на локомотиви Wabtec, во соработка со Универзитетот Карнеги Мелон, ја претстави првата електрична локомотива со батерии во светот.
Read more
реклама

Кои се најголемите опасности од гледање порно филмови?

Read more

Како точно се пресметува возраста на кучињата во човечки години?

Read more

Кое е вашето идеално место за секс според хороскопот?

Read more

Што е поздраво - свинска маст или масло?

Read more