euro7

BMW и Volkswagen објаснија зошто се против стандардот Euro7

Сметаат дека трансферот на нова технологија е неостварлив за толку краток временски период, под пристојни комерцијални услови.
Read more

Европа го стега обрачот: Низ градовите ќе се вози само на струја?

Мерките се многу радикални, па системот би можел да го запре возилото откако ќе го предупреди возачот дека влегува во зоната на нулта емисии со недоволно наполнета батерија.
Read more